Friss topikok

HTML

Lonely Life

Az élet egyedül

Utolsó kommentek

  • Helike13: Azt elfelejtetted, hogy még ezen felül, hogy pénzeszsáknak nézi, még meg is csalja valami idióta, faarcú izomjózsival. (2013.01.06. 12:33) A nő kihasználhatja a férfit? A puncival járó előjogok
  • lonelylife: @Smancs: Én először a fiziológia szükségletek hiányát érzem meg. Később persze már jelentkezik a magányosság is. Kérdésedre válaszul: segitseg.blog.hu/2012/05/21/facebook_widgetek_pluginek_beillesz... (2012.09.23. 16:32) Ha tartós a magány
  • Smancs: Hát az igaziért küzdeni kell. ;) folyamatosan picit... Bár ez a poszt így eléggé fizikai dologgá egyszerűsíti a párkeresést.. apropó, hogy csináltad, hogy faccel is hozzá lehet szólni? (2012.09.23. 16:18) Ha tartós a magány
  • Utolsó 20

2012.11.27. 18:30 lonelylife

Hogyan is szólítsunk meg valakit

A visszajelzéseknek megfelelően gyakorlatiasabb útra szeretném terelni blogomat, így ez a bejegyzés talán az ismerkedés legfontosabb és legszükségesebb elemével, a megszólítással foglalkozik.

Legyen szó online vagy netes ismerkedésről, ez szinte mindig a férfi feladata. Néhány nő úgy gondolja, ettől válik az illető férfivá előtte.

Az online ismerkedés véleményem szerint a "tapasztalatlanabbaknak" való, úgymond gyakorlásra. Itt főként az számít, mit is írunk a kiszemelt lánynak, hiszen abból az egy profilképből nem mindig derül ki egyértelműen a külső, így nagy valószínűséggel az írásunk alapján fog dönteni rólunk a kiszemelt hölgy. Törekedjünk a minél személyesebb első levélre. Ha adott meg érdeklődési köröket próbáljunk meg azzal kapcsolatban írni. Például: ha szeret olvasni kérdezzük meg mit olvasott utoljára, hogy tetszett? Milyen könyveket szeret? Ki a kedvenc írója? A válaszra reagáláskor ügyeljünk rá, hogy mindig tegyünk fel kérdést az üzenetünkben a kommunikáció fenntartása érdekében. Bármit, de kérdezni kell a későbbiekben is.

Személyes megszólításkor rögtön kulcsfontosságú a megjelenés. Persze ezt nem kell túlgondolni, ami fontos, hogy rendezett ápolt megjelenéssel álljunk a kiszemelt lány elé. Nem érdemes valótlan képet mutatnod magadról, hiszen akkor mi lesz később, ha esetleg komolyabbra fordulna a dolog... Valakinek mindenki tetszeni fog. :) Persze idő kérdése megtalálni az alkalmas partnert. Ha félénkebb vagy próbálj szerényebb lányokat választani. Nézelődj kicsit, a lányok teste mellett fordíts figyelmet az arcukra is, illetve az összképre, ruházatra. :D Ezekből nagyjából be tudod határolni milyen lehet a lány. Például: Egy visszahúzódó lány nem fog felvenni cicanadrágot , feneket takaró felsőrész nélkül, szóval hiába szép látvány, nem biztos, hogy egy nagy egymásra találás lesz az ismerkedésből.
Ha megláttad a megfelelő lányt, közeledj felé lassan, jól látható irányból. Ha eszedbe jutott valami a viselkedéséről nyugodtan mond azt, mint megszólítást. Ha egyszerűen az utcán láttad meg, íme egy konkrét megszólítás: "Szia! Ne haragudj, szimpatikus vagy és úgy gondoltam idejövök megkérdezni, nem e lenne kedved egy sütihez vagy kávéhoz?" Fontos, hogy ne azonnal akard elrángatni valahova és akár még a hely kiválasztását is rábízhatod majd. Pozitív válasz esetén ilyenkor általában telefonszám csere történik. Ne várj arra, hogy ő fog keresni, hívd fel Te és beszéljetek meg egy alkalmas időpontot egy kávézóba.
Akármit is mondanak egyesek, tapasztalatom szerint az első randin a nő meghívása nagyon jó benyomást tesz a nőkre. Az az ~500 Ft pedig nem olyan nagy kiadás egy olyan nőért, akinek Te is szimpatikus vagy.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lonelylife.blog.hu/api/trackback/id/tr794930232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása