Friss topikok

HTML

Lonely Life

Az élet egyedül

Utolsó kommentek

  • Helike13: Azt elfelejtetted, hogy még ezen felül, hogy pénzeszsáknak nézi, még meg is csalja valami idióta, faarcú izomjózsival. (2013.01.06. 12:33) A nő kihasználhatja a férfit? A puncival járó előjogok
  • lonelylife: @Smancs: Én először a fiziológia szükségletek hiányát érzem meg. Később persze már jelentkezik a magányosság is. Kérdésedre válaszul: segitseg.blog.hu/2012/05/21/facebook_widgetek_pluginek_beillesz... (2012.09.23. 16:32) Ha tartós a magány
  • Smancs: Hát az igaziért küzdeni kell. ;) folyamatosan picit... Bár ez a poszt így eléggé fizikai dologgá egyszerűsíti a párkeresést.. apropó, hogy csináltad, hogy faccel is hozzá lehet szólni? (2012.09.23. 16:18) Ha tartós a magány
  • Utolsó 20

2013.04.29. 18:55 lonelylife

Vélemények a blogról

Címkék: vélemény társkeresés fiatal ask.fm lonely life

Nagyon érdekelt, hogyan vélekedhetnek az emberek a blogomról. Ezt a fajta kíváncsiságomat csillapítandó, ellátogattam a tinik között oly népszerű Ask.FM -re. Véletlenszerűen feltettem kérdésem pár fiatalnak.
Meglepett, hogy milyen sokan lusták olvasni egy kicsit. Pedig még nem is egy könyvről van szó...
Nevek és a teljesség igénye nélkül íme pár válasz:
valasz.jpg

ui.: Ha valaki az online nehezebben elérhető korosztályokból is szeretné véleményezni a blogomat, akkor ezt megteheti egy hozzászólásban.

Szólj hozzá!

2013.03.31. 12:32 lonelylife

Visszautasítások

Címkék: kudarc társkeresés visszautasítás leszólítás

Az emberek önérzetét általában sérti, ha felhívják a figyelmet hibáikra, így van ez a visszautasításokkal is. Általában rosszul esik egy férfinek. Vannak olyan nők, akik megpróbálnak kibújni ez alól, a "van párom", "most nem szeretnék kapcsolatot" típusú lerázásokkal, vannak azonban olyanok, akik nem utasítanak nyíltan vissza, a férfinek kell meglátnia, hogy kettejüknek nincs közös jövője. Sajnos nagyon kevés olyan nő van, aki fel meri vállalni, hogy neki márpedig az illető ezért és ezért nem tetszik. Szerintem ez utóbbi sokkal egyenesebb magatartás lenne és talán még az adott férfi is tanulhatna belőle, hogy lehetőségeihez mérten min kellene változtatnia.

Szólj hozzá!

2013.01.01. 18:08 lonelylife

A nő kihasználhatja a férfit? A puncival járó előjogok

Sokszor veszem észre, hogy egyes nők mennyire kihasználják a férfiakat. Elvárják az ajándékot, babusgatást, sőt még a teljes kiszolgálásukat is. Amíg a hölgy mosdóba megy a férfi őrizze a táskáját, sőt akár sétálás közben vigye az egész úton. Legyen hozzá türelmes, várja meg szó nélkül. Tegyen meg bármit a nőért, amit csak elvárnak tőle.

Ennyire kevés nő lenne, hogy valakinek ennyi megaláztatást megér egy olyan nő, akinek szó szerint csak a puncijában lelheti örömét egy férfi? Ennyire félnek a szakítástól? Pedig annyi kedves és megértő nő is van, aki lehet, hogy nem olyan kívánatos és szuper szexi, de legalább emberi lény érzelmekkel, és nem csak egy...

1 komment

2012.11.27. 18:30 lonelylife

Hogyan is szólítsunk meg valakit

A visszajelzéseknek megfelelően gyakorlatiasabb útra szeretném terelni blogomat, így ez a bejegyzés talán az ismerkedés legfontosabb és legszükségesebb elemével, a megszólítással foglalkozik.

Legyen szó online vagy netes ismerkedésről, ez szinte mindig a férfi feladata. Néhány nő úgy gondolja, ettől válik az illető férfivá előtte.

Az online ismerkedés véleményem szerint a "tapasztalatlanabbaknak" való, úgymond gyakorlásra. Itt főként az számít, mit is írunk a kiszemelt lánynak, hiszen abból az egy profilképből nem mindig derül ki egyértelműen a külső, így nagy valószínűséggel az írásunk alapján fog dönteni rólunk a kiszemelt hölgy. Törekedjünk a minél személyesebb első levélre. Ha adott meg érdeklődési köröket próbáljunk meg azzal kapcsolatban írni. Például: ha szeret olvasni kérdezzük meg mit olvasott utoljára, hogy tetszett? Milyen könyveket szeret? Ki a kedvenc írója? A válaszra reagáláskor ügyeljünk rá, hogy mindig tegyünk fel kérdést az üzenetünkben a kommunikáció fenntartása érdekében. Bármit, de kérdezni kell a későbbiekben is.

Személyes megszólításkor rögtön kulcsfontosságú a megjelenés. Persze ezt nem kell túlgondolni, ami fontos, hogy rendezett ápolt megjelenéssel álljunk a kiszemelt lány elé. Nem érdemes valótlan képet mutatnod magadról, hiszen akkor mi lesz később, ha esetleg komolyabbra fordulna a dolog... Valakinek mindenki tetszeni fog. :) Persze idő kérdése megtalálni az alkalmas partnert. Ha félénkebb vagy próbálj szerényebb lányokat választani. Nézelődj kicsit, a lányok teste mellett fordíts figyelmet az arcukra is, illetve az összképre, ruházatra. :D Ezekből nagyjából be tudod határolni milyen lehet a lány. Például: Egy visszahúzódó lány nem fog felvenni cicanadrágot , feneket takaró felsőrész nélkül, szóval hiába szép látvány, nem biztos, hogy egy nagy egymásra találás lesz az ismerkedésből.
Ha megláttad a megfelelő lányt, közeledj felé lassan, jól látható irányból. Ha eszedbe jutott valami a viselkedéséről nyugodtan mond azt, mint megszólítást. Ha egyszerűen az utcán láttad meg, íme egy konkrét megszólítás: "Szia! Ne haragudj, szimpatikus vagy és úgy gondoltam idejövök megkérdezni, nem e lenne kedved egy sütihez vagy kávéhoz?" Fontos, hogy ne azonnal akard elrángatni valahova és akár még a hely kiválasztását is rábízhatod majd. Pozitív válasz esetén ilyenkor általában telefonszám csere történik. Ne várj arra, hogy ő fog keresni, hívd fel Te és beszéljetek meg egy alkalmas időpontot egy kávézóba.
Akármit is mondanak egyesek, tapasztalatom szerint az első randin a nő meghívása nagyon jó benyomást tesz a nőkre. Az az ~500 Ft pedig nem olyan nagy kiadás egy olyan nőért, akinek Te is szimpatikus vagy.

 

Szólj hozzá!

2012.11.27. 10:41 lonelylife

Gyakorlatiasabb posztok

Többen is jeleztétek, hogy jobb lenne, ha több gyakorlatiasabb bejegyzés is lenne, konkrét szituációkkal. Következő bejegyzésemben fognak szerepelni, addig is kövessétek figyelemmel a blogomat, olvassátok el korábbi írásaimat is.

Szólj hozzá!

2012.11.27. 10:02 lonelylife

Megszólítások - Online

Kicsivel több, mint fél év egyedüllét és szexmentes időszak után úgy döntöttem ismét társkeresésbe, aktív ismerkedésbe kezdek.
Első körben a társkeresők és ismerkedős oldalak(Badoo, Twoo) próbáltam ki, illetve a Facebook "Kit ismerhetek" funkcióját is kipróbáltam. Vannak, akik csak egyszerűen nem válaszolnak az üzenetekre, ők a nagy többség. Egy egészen kis csoport elutasító választ ír. Pár lány pedig szívesen ismerkedne, ők visszaírnak, általában kicsit biztató üzenetet.

Amit nem értek és számomra egészen furcsa, hogy egyes nők miért nem találnak ki legalább egy visszautasító választ? Valami oka csak van, hogy nem akarnak beszélgetni az illetővel. Ha ezt leírnák abból még tanulhatna is a másik fél...

Szólj hozzá!

2012.11.27. 09:55 lonelylife

Ennyi elkeseredett nő lenne?

Nem szép dolog kategorizálni az embereket, de talán egy kis általánosítást most megengedhetünk magunknak.(fenntartva a kivételek lehetőségét) "Az ismerkedés" című bejegyzésemben már taglaltam, hogy vannak ilyen nők, most azonban újra megerősítést nyert. Az elmúlt időszakban több olyan lánnyal is megismerkedtem, akik úgymond a nyomulósabb típusból származtak, ők keresték az én társaságomat. Azonban ezek a lányok azonban eltérek valamiben a kialakult nőideál képtől, például molett testalkat, nem olyan szép arc, furcsa viselkedés, valószínűleg ezért gondolták, hogy nekik kell lépniük a kapcsolatteremtés érdekében.
Elgondolkoztató ez a szituáció. Egyrészről ezek a lányok nagyon sokat megtennének egy kapcsolatért, mégsem nagyon foglalkozunk velük mi, férfiak.
Másrészről viszont figyelembe kell venni, ha egy kicsit jobban figyelnének magukra nagyon szép nők lehetnének, akik már az én ideálomba is beletartoznának...

Szólj hozzá!

2012.09.25. 09:35 lonelylife

A testi gyönyör

Címkék: szex gyönyör

Az előz bejegyzésben ígéretet tettem ennek a pikáns témának a tárgyalására is. Mivel szeretném, ha mások már okulnának esetleges hibáimból ez a poszt is egy kicsit fabula jellegű lesz.
A szex mindenkit érdekel, mégsem beszélünk róla, legalábbis a társkereső/ismerkedő szakaszban semmiképp sem. Ez talán a prüdéria és a magabiztosság hozománya az emberekben, illetve ez egy olyan dolog, amit nem lehet elméleti tanulással elsajátítani.
Mivel a szex (a berögzült szokások szerint) a férfiaknak fontosabb - noha tudjuk, hogy ez egyáltalán nem így van -, ezért a nők olykor visszaélnek ezzel, mintha ez valami olyan kiváltság lenne, amit csak az ő segedelmükkel lehet megkapni. Talán pont ez a felfogás okozza a problémák nagy részét a párkereséskor, illetve a kapcsolatok egy részében.
A szexre a felek vérmérsékletétől függően nagyon változatos hosszúságú időszakok elteltével kerülhet sor. Figyelni kell a hölgyek apró elszólásaira, hiszen ezekből kiderülhet, hogy esetleg még szűz az illető. Ha emellett még viszonylag idősebb is, akkor nagyon oda kell tenni magát a férfinek a kapcsolatban.

Saját tapasztalataim szerint a nők általában könnyen kaphatóak az orális szexre is (különböző feltételekkel), ennek ellenére nagyon kevesen tudják igazán jól csinálni. Persze ez nem lehet akadály egy kapcsolatban, de sok fájdalmas pillanatot okozhat a partnernek. Valószínűleg ez fordított esetben is igaz. Fontos, hogy ezeket a problémákat is meg lehessen beszélni egymás között és az "elégedetlen fél" ne az internetes közösségek tanácsaitól vezérelve próbálja meg alakítani életét és párkapcsolatát. Nem is beszélve arról, milyen rossz érzés, ha nem tudjuk kielégíteni partnerünket.

Szólj hozzá!

2012.09.25. 08:40 lonelylife

A lányokról

A sok vakvágány mellett természetesen volt olyan is, hogy kicsit úgy éreztük két összeillő ember talált egymásra. Nem tagadhatom, hogy ezek a lányok viszont nagyon sok dologra meg is tanítottak. Rajtuk keresztül ismertem meg jobban a nőket, mi az, amit szeretnek hallani, mi az, amit nem annyira. A találkozásokon keresztül új szokásokat tapasztaltam meg. Egy szóval egy rövid betekintést is kaptam rajtuk keresztül a társadalmi rétegekbe, tekintve azt, hogy különböző anyagi helyzetű családok lányai voltak. Amit tapasztalataim alapján cáfolhatok az a nők állítólagos "pénzéhessége". Egyik kapcsolatban sem dominált a pénz, sőt teljesen természetes volt az, hogy a költségeket felezzük. Szerintem ez így tisztességes, hiszen egy kapcsolatnak alapvetően nem a pénzről és az anyagi haszonszerzésről kellene szólnia, illetve a szeretet kimutatására vannak más módok is. Természetesen a szexualitást is velük éltem meg, nekem fontos, hogy ez vagy egy kapcsolat előzménye vagy eredménye legyen. Szerintem a szexhez mindkét nemnek szüksége van érzelmekre is, anélkül talán nem is annyira jó. Erről azonban majd egy másik bejegyzésben fogok írni.
Összességében tehát nem a nők ellen irányul ez a napló. :)

Szólj hozzá!

2012.09.23. 16:53 lonelylife

A kritizálóknak

Alig 200 látogató után máris elkezdődött a kritizálódás. Nem meglepő, alapvető emberi tulajdonság. A kérdés, hogy ezt hogyan tesszük. Észérvekkel alátámasztva kifejtjük, hogy ez ezért nem tetszik vagy a másik fél lekicsinylésével próbálkozunk. Ez utóbbi nem túl etikus hozzáállás.

Ebben a naplóban csupa igaz történetek és tapasztalatok vannak és lesznek is. Nem ferdítem, színesítem a történteket. Nem is nyavalygás, hiszen tényszerű leírás.

Szólj hozzá!