Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Friss topikok

HTML

Lonely Life

Az élet egyedül

Utolsó kommentek

  • Helike13: Azt elfelejtetted, hogy még ezen felül, hogy pénzeszsáknak nézi, még meg is csalja valami idióta, faarcú izomjózsival. (2013.01.06. 12:33) A nő kihasználhatja a férfit? A puncival járó előjogok
  • lonelylife: @Smancs: Én először a fiziológia szükségletek hiányát érzem meg. Később persze már jelentkezik a magányosság is. Kérdésedre válaszul: segitseg.blog.hu/2012/05/21/facebook_widgetek_pluginek_beillesz... (2012.09.23. 16:32) Ha tartós a magány
  • Smancs: Hát az igaziért küzdeni kell. ;) folyamatosan picit... Bár ez a poszt így eléggé fizikai dologgá egyszerűsíti a párkeresést.. apropó, hogy csináltad, hogy faccel is hozzá lehet szólni? (2012.09.23. 16:18) Ha tartós a magány
  • Utolsó 20

2012.09.25. 09:35 lonelylife

A testi gyönyör

Címkék: szex gyönyör

Az előz bejegyzésben ígéretet tettem ennek a pikáns témának a tárgyalására is. Mivel szeretném, ha mások már okulnának esetleges hibáimból ez a poszt is egy kicsit fabula jellegű lesz.
A szex mindenkit érdekel, mégsem beszélünk róla, legalábbis a társkereső/ismerkedő szakaszban semmiképp sem. Ez talán a prüdéria és a magabiztosság hozománya az emberekben, illetve ez egy olyan dolog, amit nem lehet elméleti tanulással elsajátítani.
Mivel a szex (a berögzült szokások szerint) a férfiaknak fontosabb - noha tudjuk, hogy ez egyáltalán nem így van -, ezért a nők olykor visszaélnek ezzel, mintha ez valami olyan kiváltság lenne, amit csak az ő segedelmükkel lehet megkapni. Talán pont ez a felfogás okozza a problémák nagy részét a párkereséskor, illetve a kapcsolatok egy részében.
A szexre a felek vérmérsékletétől függően nagyon változatos hosszúságú időszakok elteltével kerülhet sor. Figyelni kell a hölgyek apró elszólásaira, hiszen ezekből kiderülhet, hogy esetleg még szűz az illető. Ha emellett még viszonylag idősebb is, akkor nagyon oda kell tenni magát a férfinek a kapcsolatban.

Saját tapasztalataim szerint a nők általában könnyen kaphatóak az orális szexre is (különböző feltételekkel), ennek ellenére nagyon kevesen tudják igazán jól csinálni. Persze ez nem lehet akadály egy kapcsolatban, de sok fájdalmas pillanatot okozhat a partnernek. Valószínűleg ez fordított esetben is igaz. Fontos, hogy ezeket a problémákat is meg lehessen beszélni egymás között és az "elégedetlen fél" ne az internetes közösségek tanácsaitól vezérelve próbálja meg alakítani életét és párkapcsolatát. Nem is beszélve arról, milyen rossz érzés, ha nem tudjuk kielégíteni partnerünket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lonelylife.blog.hu/api/trackback/id/tr654801150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása