Friss topikok

HTML

Lonely Life

Az élet egyedül

Utolsó kommentek

  • Helike13: Azt elfelejtetted, hogy még ezen felül, hogy pénzeszsáknak nézi, még meg is csalja valami idióta, faarcú izomjózsival. (2013.01.06. 12:33) A nő kihasználhatja a férfit? A puncival járó előjogok
  • lonelylife: @Smancs: Én először a fiziológia szükségletek hiányát érzem meg. Később persze már jelentkezik a magányosság is. Kérdésedre válaszul: segitseg.blog.hu/2012/05/21/facebook_widgetek_pluginek_beillesz... (2012.09.23. 16:32) Ha tartós a magány
  • Smancs: Hát az igaziért küzdeni kell. ;) folyamatosan picit... Bár ez a poszt így eléggé fizikai dologgá egyszerűsíti a párkeresést.. apropó, hogy csináltad, hogy faccel is hozzá lehet szólni? (2012.09.23. 16:18) Ha tartós a magány
  • Utolsó 20

2012.09.22. 17:16 lonelylife

Az ismerkedés

Az ismerkedés időtartama nagyon különböző tud lenni. Ezt befolyásolja az is, hogy melyik ismerkedési módot választottuk, hiszen online ismerkedésnél akár az első találkozásig is hetek telhetnek el. Véleményem szerint nem célszerű sokat húzni ezt a fázisát a kapcsolatépítésnek, derüljön ki aminek ki kell. Saját taktikám az, hogy változatos helyeken, változatos szituációkban teszem "próbára" a kedvest. Természetesen ez akkor jó, ha kölcsönösen meg van mindkét fél részéről ez a fajta hozzáállás és nem csak üres fecsegéssel telnek el órák egy kávézóban vagy cukrászdában.

Sok nővel találkoztam már, talán így tudnám felosztani az eddig megismert hölgyeket. Nem külsőre osztályozom a nőket, hiszen elsősorban nem attól függ egy kapcsolat, hogy mennyire öltözködik divatosan, esetleg mennyire jó az alakja.
1. Castingos: Könnyű kifogni legyen szó társkeresőről vagy való életről. Cserfes, belevaló lányok, akik élvezik az életet. Ahogy a címben is olvasható ők azok, akik szinte mindenkivel ismerkednek, randiznak, de van, hogy senkitől sem akarnak semmi komolyabbat.

2. Szende szűzlány természetű nők: Ők azok a csalfa nőszemélyek, akik 3 hónap után sem hajlandóak semmiféle testi kontaktusra. Ami valljuk be azért egy elég hosszú idő a másik fél megismerésére. Nem feltétlenül rosszakarók, akár még barátként is lehetne őket kezelni, ha emellett nem akarnának mindenáron barátnő státuszban feltűnni.

3. Csendes nők: 3.1 A hallgatásával a férfi irányába mutatott közönyét szeretné világossá tenni. 3.2 Valóban csendes természetű nő, aki csupán természetéből fakadóan csendesebb a többi embernél, ezért nem is mer kérdezni.

4. Haszonleső: Előny, pénz reményében próbálja meg elcsavarni a férfiak fejét.

5. Elkeseredett: Mondhatni "kiéhezett" nők, akiknek már csak az fontos, hogy férfi legyen. Érzelmi hullámvölgyeik és felajánlkozásuk miatt nem mondhatóak vonzónak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lonelylife.blog.hu/api/trackback/id/tr874796142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása